tirsdag 21. juli 2009

Only one

.
Jeg er vel ikke kresen og kravstor, vel.
.
Jeg har jo bare ett krav til en mann.
.
- Jeg skal ha lyst til å kysse ham. ;-)
.

mandag 13. juli 2009

Iskrem

.
Man kan godt spise is selv om man er glad!
Hipp hurra for det!

.
.
Det er min venninne, Heidi Røssland, som har tatt dette fine isbildet. Hun er både livlig og morsom samtidig som hun er dyp og tenkende. Hun kan mye, og får til mer. Og så har hun et stort hjerte - både for mennesker og dyr. Tusen takk, Heidi, for bildet, og for at du er den du er.
.
YYY

søndag 5. juli 2009

En indianerhistorie om en frosk

Jeg leser for tiden en herlig bok om en medisinmann som heter Bear Heart. I denne boken gjenforteller han blant annet en gammel indianerhistorie om en frosk. Denne frosken var så uheldig at den falt ned i en smørkjerne. Uansett hvor mye den hoppet for å komme seg ut av fløten, så var det for høyt opp til kanten til at den klarte det. Men den ga ikke opp. Den hoppet og hoppet. Men mens den hoppet så fungerte svømmeføttene på samme måte som en kjernestav, og fløten ble til slutt til stivt smør. Og da, vet dere, DA kunne frosken stå på smøret, og hoppe ut i friheten.
.
Boken sier videre at poenget til historien er at det ofte er mulig å vende en negativ situasjon til en positiv. Se etter den positive motpolen, oppfordrer den.
.
For meg sier historien også at den positive motpolen kan være noe som ikke er helt innlysende, men at det i stedet kan være en kjempekult aha-opplevelse.
… og jeg må innrømme at jeg har mye å lære her. :-)
.
YYY
.

onsdag 1. juli 2009

Den hyggelige regningen

Det finnes en regning som jeg betaler med glede. Jeg betaler den gjerne før tiden også. For jeg synes jeg får så utrolig mye igjen for disse kronene. Regningen jeg snakker om er den som vi alle mottar fra tid til annen, og som heter kommunale avgifter.
.
Jeg synes nemlig det er helt fantastisk at det hver eneste uke mens jeg enda ligger i min dypeste skjønnhetssøvn, kommer folk kjørende forbi huset mitt og tar med seg søpla mi. Hver eneste uke! Jeg kan bare plassere søpla rett utenfor huset mitt, og så er det noen som tar seg av den. Jeg har til og med fått fine søppeldunker slik at jeg enkelt kan sortere avfallet mitt. Alt er lagt til rette for meg. Det er lagt til rette slik at det skal bli enkles mulig. For meg! Og nå nylig har jeg fått en dunk til å legge glass & metall i - noe som også forenkler tingene. Nå slipper jeg at glass & metall hoper seg opp innendørs inntil et vist frustrerende bristepunkt.
.
Jeg synes også det er helt fantastisk at det er lagt rør rett inn i huset mitt slik at jeg kan få vann akkurat når det passer meg. Og ikke hvilket som helst vann, heller. For dette vannet er renset før det har fått lov til å komme til meg. Det er nemlig noen som ønsker at jeg skal få best mulig vann slik at jeg kan holde meg både ren, vakker og frisk. Tenk, for en luksus!
.
Jeg synes det er helt fantastisk at det er lagt noen andre rør rett inn i huset mitt også. Rør som passer på at overskuddsvann blir fraktet ut. Og kanskje det beste av alt, når jeg har vært på det glade hjørnet så kan jeg bare trykke på en knapp og så forsvinner hele dritten i en foss av vann og forsvinner. Uten at jeg trenger å bekymre meg mer om det. For jeg vet at den kommer til et renseanlegg. Et renseanlegg som ikke tillater at sjøen og dermed sommerbadevannet mitt blir tilsmusset. For en service!
.
Jeg synes det er helt fantastisk at det med jevne mellomrom kommer noen for å feie pipen min. Det er noen som passer på at jeg har et trygt hus å bo i. Noen som ønsker at jeg bekymringsløst kan fyre opp i ovnen om vinteren.
.
Tenk, så mange det er som passer på mitt ve og vel! Tusen takk til dere alle!
.
.
Neste gang skal jeg fortelle om telefonregningen. (He-he-he)
.
YYY
.